Gyula újra várja a terepralisokat

Egy év kihagyás után, 2018. szeptember 14-16. között újra vendégül látja a hazai tereprali bajnokság és a Közép-európai Zóna Bajnokság mezőnyét Gyula városa. A szervizparkot ismét a Vértanúk útján állítják fel, így a kilátogatók testközelből is megcsodálhatják a HOFEKA Kupán induló autókat, kamionokat, motorokat, quadokat és a sportág feltörekvő új kategóriáját, a side-by-side járműveket. Bővebben…

Jótékonysági nóta gála – Csató Dorottyáért

Csató Dorottyánál héthetesen diagnosztizálták a máján jelentkező tumort, amelyet kemoterápiás kezelések után, műtéti úton távolítottak el szervezetéből. A mosolygós csöppségnek azonban további gyógykezelésre és rehabilitációra van szüksége, amelyet az összefogásból származó adomány is segíteni fog. A rengeteg megpróbáltatáson átment apróság rendkívüli türelemmel viseli a mindennapos harcot, így az átadáskor is kacagva köszöntötte vendégeit.
(Forrás: https://www.gyulaihirlap.hu)

Bővebben…

Kéknyúl koncert a Gyulai Várszínház Nonprofit Kft. rendezésében

A hetvenes évek soul- és funkzenéjében gyökerező, urbánus tánczenét játszó Kéknyúl egyedülálló színfoltja a hazai klub- és fesztivál-körforgásnak. Bár a csapat korábbi hangzása Premecz Mátyás zenekarvezető-billentyűs – védjegyének számító – Hammond orgonája köré épült, az új lemez anyaga új koncepcióra épül: nyolc egyenrangú muzsikus sző izgalmas zeneszövetet telivér fúvósszólamokkal, vagány gitárokkal, sok vokállal és Andy Hefler szenvedélyes, karakteres, óceánon túli énekével.

Bővebben…

Lelki fitnesz klub

Vendégelőadója:
Dr. Fekete Klára (pszichiáter főorvos).
Az előadás címe:
Fejezetek a férfi lélek rejtelmeiből
Ideje: 2017. november 11. 16-18 óráig.
Helyszín:
Gyula, Esze Tamás u. 2. (Civilház)
A részvétel díjtalan.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Petruczáné Gellén Edit
(klubvezető)