Gyulai Pálinkafesztivál – szeptemberre halasztva

A koronavírus miatt meghozott intézkedésről Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és Bora Imre, a Gyulai Pálinkafesztivál főszervezője adott ki közös sajtóközleményt.

A közlemény szövege:

Szeptemberre halasztjuk a Gyulai Pálinkafesztivált

A Kormány 41/2020.(III.11.) Korm. rendelete értelmében nem zárt helyen 500 főnél több személy részvételével rendezvény tartása tilos a mai naptól. Április 23-25 között rendeztük volna meg a Gyulai Pálinkafesztivált, ám várhatóan annak időpontjában a jogszabályi tilalom még hatályos lesz. A fesztivál előkészítése rendben megtörtént, de a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel, a jogszabályi tilalomra figyelemmel úgy döntöttünk, hogy az idei Gyulai Pálinkafesztivált elhalasztjuk.

Az emberek egészsége mindennél fontosabb, ezért az emberek egészségének védelmében a nagy látogatottságú és nagy hagyományokkal rendelkező Gyulai Pálinkafesztivál áprilisban nem kerül megrendezésre. A Gyulai Pálinkafesztivált várhatóan szeptemberre halasztjuk, a járványügyi helyzet alakulásának függvényében a pontos dátumról később döntünk és erről tájékoztatjuk megfelelő időben a közvéleményt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.