Gyulai Várfürdő – gyógyászat zárva

A Gyulai Várfürdő hivatalos tájékoztatása:

Kedves Vendégeink!

Az új koronavírus fertőzés megjelenése miatt kialakult helyzetben igyekszünk mindent megtenni Vendégeink zavartalan és biztonságos pihenése érdekében: Vendégeink, kollégáink egészsége számunka a legfontosabb! Ezért Önök és kollégáink egészségének védelme érdekében a Gyulai Várfürdő gyógyászati részlege, illetve Beauty Masszázs Szalonja 2020. 03. 14-től határozatlan ideig nem fogad vendégeket. A kiírt medencefürdő kezelések a fürdő nyitvatartási idejében továbbra is igénybe vehetők.

A kiírt és kifizetett, de fel nem használt kezelések térítési díját visszafizetjük, vagy a működésünk újraindulása után lejárati időn belül (maximum 56 nap a terápia megkezdésétől számítva) a kezelések igénybe vehetőek.
Visszafizetési igény esetén, kérjük, a Téli főbejárat pénztáraiban jelentkezzenek pénztáros kollégáinknál! Az alábbiakat feltétlenül hozzák magukkal: a betegirányítótól kapott órarend, nyugta, bankszámlaszám, telefonszám.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Várfürdő honlapján és hivatalos Facebook oldalán folyamatosan frissítjük a működésünket érintő legfontosabb információkat!

https://varfurdo.hu/Gy%C3%B3gy%C3%A1szat+z%C3%A1rva-h266

varfurdo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.