Mókus Csárda

Cím: 5600 Békéscsaba, Pósteleki út 2084  Pósteleki Szabadidőpark
Telefon: +36 66/898-075
+36 70/417-6513
E-mail: postelek@postelek.com
info@postelek.com
Internet: www.postelek.com
GPS kereső cím: Póstelek Park, Póstelek 1., 5600

 

A Pósteleki erdő szélén lévő Mókus Csárda, gyönyörű ősfás környezetében, elegáns, minden részletében finoman kidolgozott kialakítással várja kedves vendégeit. A csárda a Pósteleki Szabadidőpark része, mely a parkerdőben található hajdani Wenckheim kastélyrom közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Ez a történelmi légkör visszatükröződik a Csárda belső berendezésében és hangulatában is. A múlt század közepétől működő étterem sok éven keresztül zárva tartott. 2011. április 1-től, 13 év után, ismét várja régi és leendő vendégeit. A Csárda teljes befogadó képessége 230 fő. A külső, homlokzat előtti terasz 60, a nagyterem 80, míg a nagyteremmel összenyitható belső terasz 90 fő befogadását teszi lehetővé.

A konyha hagyományos házias ízekkel, a viharsarki tájegységre jellemző, tájjellegű ételekkel várja vendégeit.

Nyári szezonunkban minden hétvégén változatos grill ételekkel vár minden kedves vendéget a grill teraszunk. Faszénen készült ételeink az otthoni grill ízeket kelteti a tányérunkon. Természetesen a szabadtűzön, bográcsban készült pörköltek sem maradhatnak el. Készül itt marha-, szarvas-, birka- vagy akár pacal is.

Amikor betérnek hozzánk, szánjanak rá elég időt, élvezzék a nálunk töltött órákat, merüljenek el a gasztronómia kínálta élvezetekben, az étterem hangulatában és a külső környezet felfedezésében.