Napfény Íze Reformbolt

Cím: 5700 Gyula, Kossuth Lajos u. 4.
Tel.: +36 30/607-6820
E-mail: napfenyizebolt@gmail.com
Internet: http://napfenyizebolt.hu

 

 

A bolt…

…elsődleges küldetése, hogy segítséget nyújtson a gyakorlati egészségmegőrzésben és a környezetvédelemben. A polcokon olyan termékek sorakoznak, amelyek a napfény gyógyító erejét magukba gyűjtötték és ezáltal erősítik szervezetünket. A friss zöldségek, gyümölcsök, gabonák, magvak ’napkonzerveknek’ is nevezhetők, mivel koncentráltan tartalmazzák a napsugarak éltető erejét. Szervezetünkre a friss, idényjellegű, kezeletlen, szabadföldi termények, valamint az ezekből előállított, növényi alapú termékek hatnak a legkedvezőbben. A halott, túlzottan feldolgozott, állati eredetű termékek káros hatásairól már több tanulmány is született. Bizonyított, hogy e termékek komoly betegségek esetén az öngyógyítás ellen hatnak. Ez a hatás egészséges embereknél is megjelenik, csak ez esetben az immunrendszer még elég erős az egyensúly visszaállításához. A bolt termékkínálata alapos tájékozódás, információgyűjtés, tanulás, mérlegelés és saját tapasztalat alapján kerül kialakításra: gyógyteák, gabonák, hidegen sajtolt olajok, tiszta gyümölcs- és zöldséglevek, teljes kiőrlésű kenyerek, péksütemények, vegetáriánus hűtött termékek, növényi alapú étrendkiegészítők.
A Föld az otthonunk. Állapota éppolyan fontos, mint szervezetünk egészsége, hisz „amint kint, úgy bent”. Ahogy saját magunk, úgy környezetünk helyzetéért is felelősek vagyunk, addig a szintig, amíg közvetlen hatással lehetünk rá – így elsődlegesen a lakókörnyezetünkben, tisztálkodásban, takarításban; másodlagosan minden olyan helyen, ahová eljutunk életünk során. A gyulai reformbolt olyan natúrkozmetikumokkal és ökológiailag lebomló termékekkel, valamint praktikus tanácsokkal járul hozzá, amikkel egészséges feltételeket teremthetünk magunk körül.

A reformbüfé…

…kínálata egészséges és gyors megoldást biztosít: zabburgerrel, különleges szendvicsekkel, süteményekkel, gabonakávéval, gyógyteával, valamint évszakhoz igazodó, idényjellegű ízekkel várja vendégeit természetesen, gluténmentes, vagy vegán, tisztán növényi, állati fehérje mentes módon.

A működtetők…

Ahogy az ember a gyógynövények hatásait az évezredek alatt sok áldozatot követelve ismerte meg, úgy mi is az eddig feltárt eredmények, ismeretek és saját tapasztalataink alapján tettük magunkévá az egészségmegőrzés optimális módjait és a környezetvédelem házi fortélyait. Ezt a boltban örömmel megosztjuk, ismerjék meg minél többen a gyógyulás, a tudatos és egészséges életmód útját. Kiforrott vegán életmódunkkal, kipróbált megoldásokkal felvértezve állunk vásárlóink rendelkezésére és nyújtunk segítséget.