Fészek Apartmanház

  Gyula, Pacsirta u. 5, 5700 Magyarország
  • Hálószoba: 6
  • Fürdőszoba: 6
  • Szintjei: 2
  • Terület: sq ft
  • Telekméret: sq ft

  Leírás

  A Fészek Apartmanházban 6 eltérő beosztású és berendezésű apartman (4 nappali+háló, 1 nappali+ 2 háló, 1 szoba galériával) várja a szálláskeresőket. A kényelmesen berendezett lakóegységek mindegyikében található zuhanyozó/WC, klíma, síkképernyős TV, ingyenes WIFI, továbbá jól felszerelt konyhasarok biztosít lehetőséget az önellátásra. Az emeleten két apartman önálló balkonnal rendelkezik, a földszinten közös használatú fedett terasz biztosít lehetőséget baráti beszélgetésekre, borozgatásokra. A füvesített udvaron tűzrakóhely található; a parkolás a telken belül, az apartmanház előtt díjmentesen megoldott.

  4 lakóegységünk hálószobáiban, illetve a galérián egy-egy franciaágy, a 2 hálószobásban két összetolható egyszemélyes illetve egy franciaágy, továbbá a nappalikban kényelmes, kihúzható, 2 személyes kanapék biztosítják a nyugodt pihenést. Szükség eseten egyes szobákban pótágy is elhelyezhető.

  A klímahasználat költsége 1000 Ft/nap.

  Gyermekkedvezmény: szülőkkel egy ágyon , 3 éves korig ingyenes, harmadik és negyedik ágyon 20% kedvezmény.

  Bababarát szálláshelyként a kisgyermekes családoknak etetőszékkel és mobil babaággyal könnyítjük meg nálunk tartózkodását.

  Vendégeinknek Visit Gyula Card-ot biztosítunk,amely 45 kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosít fel.

  SZÉP kártya elfogadó hely vagyunk, és bankkártya leolvasónk is van.

  Beszélünk angolul és németül is.

  Nézd meg a térképen / a környéken