2,800.00 Hungarian Forint

  Gyula, Pipacs u. 20, 5700 Hungary
  • Hálószoba: 4
  • Terület: sq ft
  • Telekméret: sq ft

  Leírás

  Április 1-től október 31-ig várjuk családok, baráti társaságok (maximálisan 6 fő), romantikát kedvelők jelentkezését a Gyulától 8 km-re fekvő közkedvelt városerdei üdülőhelyen lévő, igényesen kialakított vendégházunkba.

  Természetközeli környezet, feledhetetlen élmények a 200 méterre található szabadstrand homokos fövenyén és a szomszédos, kristálytiszta levegőjű erdőkben.
  A vendégházban jól felszerelt konyha segíti az önellátást, grillezési és bográcsozási lehetőség, melyhez minden eszköz biztosítva a ház kertjében. A vendégháztól 100 méterre, Robi kisvendéglőjében, igazi hagyományos vendéglátással, házias ízekkel is várják a betérőket.
  Az aktív turizmus keretében kerékpártúrát tehet a körösök gátjain, kajakozhat, vízibiciklizhet, gyalogtúrát tehet az őstölgyesben, dámszarvast leshet a Fekete körös mentén elterülő  Mályvádi erdőben, vagy horgászhat a tiszta vizű folyóban.
  Élvezze az érintetlen természet csendjét, ébredjen a madarak csivitelésére, használja ki a közeli történelmi fürdőváros kínálta lehetőségeket, egyben ötvözze azt a vendégházunk kínálta különleges adottságokkal.
  Pihenje ki magát nálunk, a Városerdei Vendégházban, bevezető áron: 2800 Ft/fő vagy 4 főtől 10000 Ft/ház, + idegenforgalmi adó.

  Küldés

  Nézd meg a térképen / a környéken