4,800.00 Hungarian Forint

  Gyula, Tavasz u. 30, 5700 Hungary
  • Hálószoba: 12
  • Terület: sq ft
  • Telekméret: sq ft

  Leírás

  Vendégházunk Gyulán a fürdőövezetben, közel a Várfürdő egyik bejáratához (300 m-re), csendes utcában található, mely egész évben várja vendégeit. A belváros 10 perces sétával érhető el. A ház 12 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, ahol a szállásadó nem lakik ott.

  2008-ban teljes felújítást követően került kialakításra a vendégházunkban, 3 külön álló apartman, az Orchidea apartman 6 férőhelyes, a Flamingó apartman 2+2 férőhelyes, a Jázmin apartman 2 férőhelyes. /Az apartmanok megtekintéséhez, kérjük kattinson a virágok melletti apartman nevére./ Vendégházunk gyermekbarát,  bármelyik apartmanba igény szerint kiságyat, etetőszéket tudunk elhelyezni.  Apartmanjaink szabályozható modern fűtéssel rendelkeznek, minden szobában klímaberendezés található. Lehetőség van internet hozzáférésre is.
  A tavaszi, nyári hónapokban a  kertben lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és a filagóriában az elkészült ételek elfogyasztására. Míg Ön a finom ételt készíti vagy pihen, gyermeke a gyermekjátszóban játszhat /mini ugrálóvár, sátor, roller, motor, társas-, és kisgyermek játékok, csocso és darts megtalálhatók/.
  Ha hidegebbre fordul az idő és jól esik egy kis meleg a vendégház szaunájában melegedhet. Ha pedig egy kis sportolásra vágyik mini fitness termünkben erre is lehetőséget talál /futópad, szobakerékpár, taposó gép várja Önt/.
  Gépkocsik részére zárt, kamerával megfigyelt parkoló áll rendelkezésre.

  Vendégeink részére igény esetén vacsorát szállítunk apartmanjaikba /már a 2 féle menü mellett, vegetáriánus és diabetes ételeket is tudunk biztosítani vendégeink részére.

  Küldés

  Nézd meg a térképen / a környéken