Trio Apartman

  Gyula, Vár u. 13, 5700 Magyarország
  • Hálószoba: 3
  • Fürdőszoba: 3
  • Szintjei: 1
  • Terület: sq ft
  • Telekméret: sq ft

  Leírás

  Szeretettel várjuk Önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található Trio apartmanba. 2019.június elején nyitottuk meg modern, fiatalos, letisztult stílusú, teljesen felújított apartmanunkat. A felújítás során elsődleges szempontunk a vendégek kényelme volt. Figyelembe vettük a párok és a kisgyerekes családok kényelmét is.

  Gyula városában, a vártól és a fürdőtől 200 méterre található a Trio Apartman épülete. A szálláshelytől 100 méterre élelmiszerbolt, a legközelebbi étterem pedig 20m-re található. A vasútállomás a szálláshelytől 2 kilométerre helyezkedik el.

  A szálláshelyen Wifi csatlakozás és légkondicionálás díjmentes biztosított. A szálláshely ingyenes parkolási lehetőséget is nyújt.

  A Trio Apartman stúdióiban zuhanyzóval felszerelt, privát fürdőszoba, síkképernyős kábel TV és jól felszerelt konyhasarok áll rendelkezésre. A szállásokhoz terasz és kanapé tartozik.

  Szeretettel várjuk Önt és családját egész évben Gyula üdülőövezetében található Trio apartmanba, ami a gyulai vár tövében, a Várfürdő főbejáratától 200 méterre helyezkedik el, mindössze ötpercnyi sétára a megújult belváros hangulatos teraszaitól és történelmi látványosságaitól.
  Minden apartmanunk külön bejáratú, egyenként 30 négyzetméteres légkondicionált és fűthető szálláshely. Apartmanjaink saját fürdőszobával és konyhával rendelkeznek.

  Nézd meg a térképen / a környéken